Heihei bloggen!
På fredag var vi på matstreif i Oslo! Vi var her med hele klassen for å oppleve litt matkultur. Dette var utrolig morsomt, og vi fikk smake på utrolig masse god mat! Tenkte jeg skulle blogge litt om min erfaring fra denne opplevelsen!
Når vi gikk rundt og smakte på all maten, oppdaget vi en rekke nye produkter! Dette var matvarer jeg aldri hadde sett før og tenkte derfor jeg kunne dele noen av disse med dere. Jeg fant kvedegelé, pærebrus, provencesaus, ramsløk og en drikke laget av moreller. Alle disse produktene smakte supert, og håper å finne de i butikken senere! Fant også noen produkter som hadde utviklet seg. Det var blandt annet honning med chillipepper, et spesielt knekkebrød, regnbue gulerøtter, Chorizonpølse og Eldhusbacon! Av disse produktene falt jeg godt for Eldhusbaconet, med tanke på at det ikke inneholdt vann og heller ikke spruter når man steker det! Endelig slipper jeg å steke bacon med skjold!
I mens jeg gikk rundt på matstreifen falt det meg inn at ingen har gjort noen drastiske endringer på verken spekeskinka eller lefsene. Dette er to produkter utrolig mange solgte, men ingen skilte seg spesielt ut. Derfor falt det meg inn "hvorfor ikke endre disse produktene?" Hvorfor ikke lage lefser med andre former, eller et helt nytt fyll? Et fyll laget av bringebær og kanel eller vanilje med sjokoaldebiter. Man kan jo forme lefsene etter hva fyllet er, for eksempel et bringebær.
Hvor mange av dere sitter ikke å peller av fettet på spekeskinken? Hvorfor ikke fjerne dette før de selger det? Det hadde jo vært helt perfekt! De kan også gjøre fargene mindre blasse, så det ser enda mer fristene ut. Om de starter med å selge tykkere skiver av spekeskinke, vil dette gi mer smak, og lettere å ta ut av innpakningen før servering.
Desserter er noe jeg føler de manglet på matstreifen! De kunne for eksempel servert hjemmelaget annaskake. En kake blandet av søtt og syrlig. Kake er noe de fleste er veldig glad i, så hvorfor ikke prøve å gjøre kaken sunnere ved å tilsette fersk annanas. Jeg ser for meg en liten, søt, gul bod der de har pyntet med annanaser og glassfat. De serverer små stykker av den ferske kaken, med tropiske prek. Dette er en kake som vil smake godt for alle aldersgrupper, og smaker supert ved siden av en kopp kaffe! Jeg tror dette ville solgt bra på matstreifen.
Hva tenker dere? Kommenter gjerne deres meninger
vi blogges!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar